Sten Porse

Vandreture.

Turen den 15. oktober 2020Der vil ikke blive nogen afhentning på Aarhus Rutebilstation. Derimod kan man tage med bus nr. 100 i retning mod Odder fra Banegårdspladsen kl. 9:53 og stå af ved stoppestedet "Damgårds Allé/Beder Landevej" i Beder kl. 10:15
Vi mødes ved branddammen straks efter bussens ankomst.

Vi går mod øst ad Kirkebakken og fortsætter på den, indtil vi når Fløjstrup. Her drejer vi af og følger Poppelvænget, indtil vi når ind i Fløjstrup Skov. Der følger vi skovvejen mod øst, indtil vi når et t-kryds, hvor vi drejer af mod syd og følger en anden skovvej. Ved p-pladsen går vi ned til havet, som vi følger, indtil vi når sommerhusene. Dér følger vi småveje mod syd, og når vi kommer frem til engene, går vi tværs gennem dem til Nordsminde. Ved sluseportene tager vi bus nr. 302 mod Malling kl. 13:39.

Folk, som vil med letbanen, står af i Malling og går ned til stationen. De som vil til Aarhus (eller Beder), fortsætter i bus nr. 302. Folk til Beder står af lige efter lyskrydset i Beder (stoppested Damgårds Allé). Folk til Aarhus står af, som det passer bedst med et eventuelt busskift.